Čistoća je naša misija.
O nama

Mlado smo hrvatsko-austrijsko obiteljsko poduzeće koje je osnovano 2021. godine. S više od 25 godina profesionalnog iskustva u Facility uslugama.

Za vrijeme godišnjih odmora u Hrvatskoj, točnije u Zadru, primijetili smo nedostatak servisa koji kvalitetno pružaju veliki broj usluga. To se posebno odnosi na usluge održavanja i obilaska nekretnina čiji vlasnici nisu iz Hrvatske te često nemaju nadzor nad svojom nekretninom. Tako smo došli na ideju pokretanja Luma Facility Servicea upravo u Zadru, gdje ćemo klijentima ponuditi sve usluge koje su nedostajale.

luma_facility_service_zadar_ciscenje_odrzavanje_zadarska_zupanija
+25 godina iskustva u struci

Živeći i radeći u Austriji vrlo dobro poznajemo austrijsko i njemačko tržište, način poslovanja i vrste uslugu koje je važno ponuditi. Također, pratimo razinu kvalitete i brzine usluga, dostupnosti, uslužnosti i gostoljubivosti.

Cilj nam je spojiti naše dugogodišnje radno iskustvo i svjesnost o brojnim vrstama usluga koje su našim klijentima potrebne. Osim toga, spremni smo na individualan pristup sa svakim našim klijentom te na prilagođavanje i unaprjeđenje našeg poslovanja iz dana u dan

Naše vrijednosti
Profesionalnost

Dostupnost

Individualni pristup
Kontakt

Kontaktiraj
nas

Ispunite formu i naš tim će Vam odgovoriti u roku 24 sata.

Za hitne intervencije nazovite

Tu za vas od 0 do 24h