Održavanje
Trebate usluge održavanja?
luma_facility_service_zadar_usluge_ciscenje_odrzavanje_zadarska_zupanija_ciscenje_najboli_u_zadru

Osiguravamo da vaša nekretnina bude u dobrom stanju i da u njoj možete bezbrižno uživati. Naše kvalificirano osoblje brzo, učinkovito i diskretno rješava sve poslove vezane uz vašu nekretninu u Zadru.

 

Nekretnina zahtijeva cjelogodišnju brigu. Kako bismo osigurali da su vodovi i priključci uvijek u dobrom stanju, čak i kada ih ne koristite, redovito provjeravamo njihovo stanje. Brinemo se za vašu imovinu od tehnologije do biljki. Nakon svake posjete od nas ćete dobiti izvješće kako biste bili u tijeku. Kod nas ne možete očekivati ​​neugodna iznenađenja prilikom sljedećeg posjeta.

Usluge održavanja
Novo u ponudi:
Stroj za uklanjanje žvakačih guma
luma_facility_service_zadar_ciscenje_odrzavanje_zadarska_zupanija

Stroj za čišćenje žvakaćih guma je uređaj koji je posebno dizajniran za uklanjanje žvakaćih guma s različitih površina, kao što su pločnici, asfalt, tepisi i druge vrste podova. Ovaj stroj obično koristi kombinaciju topline, vlage, kemikalija i mehaničkih četki ili mlaznica za učinkovito uklanjanje žvakaćih guma bez oštećenja okolnog materijala.

Ovaj stroj je idealan za čišćenje javnih površina, trgova, parkova, školskih dvorišta i drugih područja gdje je prisutna žvakaća guma i potrebno je redovito čišćenje.

Kombinacija pare i biološki razgradivog sredstva za čišćenje na bazi ekstrakta žitarica čine ga ekološki prihvatljivim na svim mjestima.

Gdje se koristi?
Kontaktirajte nas kako bismo ponudu prilagodili vašim potrebama, jer svakom našem klijentu pristupamo individualno.
Kontakt

Kontaktiraj
nas

Ispunite formu i naš tim će Vam odgovoriti u roku 24 sata.

Za hitne intervencije nazovite

Tu za vas od 0 do 24h